⚽️⚽️🎮🎮FIFA Toernooi 2020 in samenwerking met @luctorhzand ⚽️⚽️🎮🎮 Op 4 januari is het weer tijd voor een potje FIFA. We gaat de #fifakoning2020 worden!? Meld je snel aan want vol=vol

Aanmelden kan via www.soostour.nl

Dit evenement is toegankelijk voor alle jongeren uit de gemeente Borsele die 12 jaar en ouder zijn. De jongeren uit de gemeente Borsele mogen één introducé meenemen!. Heb je je al aangemeld via @luctorhzand dan hoef je je zelf NIET meer aan te melden, dit is het zelfde evenement!
ℹℹEvent info: ℹℹ

In samenwerking met de KNVB organiseert DutchGameMasters de E-Talents Cup 2019-2020. Een evenement waarbij de combinatie van gaming en voetbal centraal staan.
Het is LUCTOR HEINKENSZAND gelukt om, ook dit jaar weer, een van de kwalificatierondes van dit evenement naar de club toe te halen, en wel op 4 JANUARI aanstaande vanaf 13.00 u. Tijdens deze kwalificatieronde ga je samen met je teamgenoot strijden voor een plek in de landelijke finale.
DE E-TALENTS CUP
Dit is hét FIFA toernooi voor jongeren bij voetbalverenigingen.

In de kantine wordt er een 2 tegen 2 FIFA toernooi op de Playstation 4 gespeeld, tegelijkertijd wordt op het veld een FIFA Skill Games competitie gehouden. De twee beste FIFA spelers en de twee winnaars van de Skill Games competitie worden uitgeroepen tot E-Sporters van onze club en gaan ons vertegenwoordigen tijdens de landelijke finale.
Wie weet ben jij straks de FIFA-koning van onze club en sta je te
schitteren op het NK! 🤩
Wacht niet langer en meld je snel aan op: www.soostour.nl